De 2-minutenregel voor Laserontharing

Omdat uw lijf reageert op een behandeling kan u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u dan ook een huid in te smeren betreffende een vitamine E-crème of aftersun.

Het wordt aangeraden om ook niet te zonnen van 2 weken vanwege de operatie tot en met twee weken erna. Aangezien voor ons gebruinde huid werkt een laser niet zo goed. Verder kunnen er meer pigmentplekken opkomen op ons gebruinde huid.

Vanwege en na iedere SHR laserontharing mag u 4 week ook niet zonnebaden ofwel bij een zonnebank. Na een behandeling fungeert u zich juist in te smeren met een hoge factor.

Dit is vanwege de huidtherapeute/laserspecialiste belangrijk te begrijpen hetgeen uw wensen en verwachtingen bestaan, waardoor ze kan aanwijzen ofwel we aan deze verwachtingen mogen voldoen. Vanwege een diagnose is dit cruciaal het u dan ook ongeschoren tot het consult komt.

Komt u ook niet uit of bezit u dan ook aanvullende info benodigd? Neem dan rustig aanraking betreffende het op. Wij verder helpen u dan ook met genoegen.

Mag je zonnen voor en na de ingreep? Het is afgeraden om 2 weken voor én na de verzorging te zonnen. De laser werkt perfect bij een lichte huid en donker hoofdhaar, dus indien de huid verdere pigment aanmaakt (bijvoorbeeld via zonnen) zal een effectiviteit van de laser afnemen.

U dan ook mag een huid wel scheren na de laserontharing, doch ook niet epileren ofwel laten harsen. Sauna’s of warme baden dien u ten minste 3 tot 5 dagen vermijden.

Na ongeveer twee weken laat een groot deel over de behandelde hoofdharen los. De hoofdharen waarvan een haarzakjes nog niet bestaan vernietigd groeien retour en geraken gedurende ons volgende laserbehandeling opnieuw belicht.

Mijn zorgverzekeraar heeft mij verwezen tot een Bergman kliniek voor een ooglidcorrectie (op medische gronden) daar die aangesloten was voor hen en…

Betreffende enkele laserbehandelingen is een omvangrijk deel met een haren in dit behandelde gebied verwijderd.

Op onze prijslijst staan een meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u dan ook vragen over de onkosten over ons laserbehandeling die ook niet vermeld ogen op de prijslijst, dan raden aan we u dan ook teneinde ons kosteloos consult in te regelen voor één over onze huidtherapeuten.

Je heb na mijn laserbehandeling toch nog haargroei op dit behandelde gebied. Hoe kan dat? Hoofdharen hebben ieder een groeicyclus die ze doorlopen. Als de hoofdhaar volgroeid kan zijn en uiteraard door een huid tot buiten website komt, is die te veven met laserflitsen. Wanneer een hoofdhaar alsnog druk is betreffende groeien, ofwel indien het haarzakje in een rustfase zit, mag de lichtflits ook niet optimaal bestaan werk verrichten.

Een treatment kan zijn ook niet voldoende, omdat een groeicyclus aangaande het haar bestaan uit 3 verscheidene fases. Enkel een hoofdharen die in het laatste groeifase periode (anagene fase) bestaan mogen vernietigd geraken.

Je besloot ook niet op te melden omdat mijzelf alsnog steeds toegezegd werden dat dit hoofdhaar zeker straat zou kunnen, ik moest alleen geduld hebben. Intussen zit je op 18 keertje flitsen, is het haar nog niet straat (in ieder geval onvoldoende teneinde te afhaken betreffende scheren) en kom ik na elke afspraak met brandplekken en hevige pijn thuis. Ons vreselijke domper en een grootste miskoop in mijn leven. Je ben na 12 afspraken gestopt betreffende betalen en aardig was een schoonheidssalon bereid voor niets verder te flitsen (nog aldoor overtuigd het dit haar straat zou gaan). Het kan zijn beslist niet pijnloos, integendeel, elke afspraakje heb je zere brandwonden (wat gewoon schijnt te bestaan) die je alleen insmeer betreffende crème omdat dit anders vreselijk schuurt tegen kleren. Verder gaat het hoofdhaar ook niet weg. Op mijn overeenkomst staat dat dit haar met 80 á 90% zou behoren te reduceren, ook het kan zijn bij lange na niet het geval. Voor iedereen welke overweegt permanent te gaan ontharen: doe dit niet! Dit is de pijn, dit bedrag en een moeite niet waard. Behandeld in Lienden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *